PALVELUT YRITYKSILLE

Luennot

Kokonaisvaltainen työhyvinvointi

Työhyvinvointi muodostuu fyysisestä, psyykkisestä, sosiaalisesta ja henkisestä hyvinvoinnista. Luennolla annetaan kokonaisvaltainen kuva työhyvinvoinnista sekä konkreettisia neuvoja työhyvinvoinnin mittaamiseen, kehittämiseen ja johtamiseen.

Huippusuoritus työssä

Kuka tahansa voi yltää omassa työssään yksilönä, tiiminä ja organisaationa huippusuoritukseen. Luento antaa konkreettisia neuvoja kuinka päästä työssä huippusuoritukseen. Luennolla käsitellään tutkimustulosten lisäksi paljon käytännön esimerkkejä eri alojen huippuorganisaatioiden ja yksilöiden toimintatavoista sekä mindsetistä.

Valmentava johtaminen

Valmentava johtaminen on tapa johtaa työntekijöitä yksilökohtaisesti. Valmentavan johtamisen avulla kyetään kehittämään henkilöstöä ja edistämään henkilöstön potentiaalin esille tulemista. Valmentavan johtamisen avulla voidaan nostaa yksilön ja työpaikan suoritustasoa selkeästi.

Muutosjohtaminen

Suurin osa organisaatioiden muutoksista ei saavuta niille asetettuja tavoitteita. Luento antaa konkreettisia neuvoja kuinka johtaa muutosta onnistuneesti. Muutosjohtamista käsitellään kokonaisvaltaisesti huomioiden erityisesti inhimilliset tekijät.

Valmennukset esimiehille ja johdolle

Johtoryhmätyöskentelyn kehittäminen

Kyseessä on 1/2–1 vuoden valmennus, jossa keskitytään johtoryhmätyöskentelyn kehittämiseen. Parantamalla johtoryhmätyöskentelyä voi organisaatio parantaa huomattavasti suorituskykyään jo vuoden aikana. Valmennuksessa jokainen johtoryhmän jäsen saa henkilökohtaista palautetta siitä, kuinka parantaa työtään johtoryhmässä. Lisäksi ryhmää sparrataan kokonaisuudessaan.

Esimies 2.0 versio

Valmennuksessa keskitytään esimiestaitojen kehittämiseen yksilötasolla. Valmennus sisältää henkilökohtaisia valmennustapaamisia kasvokkain / skypellä. Valmennuksen kesto on 1 vuosi. Valmennukseen voidaan yhdistää 360 asteen mittaus.

Organisaation työhyvinvoinnin kehittäminen

Valmennuksessa kehitetään organisaation työhyvinvointia kokonaisvaltaisesti ja strategisesti. Valmennukseen sisältyy työhyvinvoinnin mittauksia, sparraussessioita sekä konkreettisia vinkkejä työhyvinvoinnin kehittämiseen.

Organisaatiokulttuurin kehittäminen

Organisaatiokulttuuri vaikuttaa erittäin paljon organisaation menestymiseen. Muuttamalla organisaatiokulttuuria voidaan saada aikaan suuria muutoksia organisaation toiminnassa.

KIINNOSTUITKO? OTA YHTEYTTÄ:

Harri +358 50 527 8700
Ilkka +358 50 336 8509

info(at)onnistumuutoksessa fi
ilkka(at)onnistumuutoksessa.fi

Yhteydenottolomakkeen kautta.

PALVELUT YKSILÖILLE

Yksilövalmennukset

Valmennukset toteutettavissa skypellä, zoomilla tai puhelimitse paikkakunnasta riippumatta. Kasvokkainen valmennus toteutettavissa Satakunnan ja Kuopion alueilla.

2.0 parempi versio sinusta

Olivatpa asiat sinulla hyvin tai heikosti, tähtää valmennus parantamaan suorituskykyäsi, elämänlaatuasi ja onnellisuuttasi kokonaisvaltaisesti. Valmennuksessa käsitellään elämän eri osa-alueita kuten terveyttä, fyysistä kuntoa, parisuhdetta, työtäsi ja ihmisenä kasvua. Vuoden kestävän valmennuksen aikana nouset elämässäsi seuraavalle tasolle.

Tavoitteista totta

Mitä haluat saavuttaa? Valmennus auttaa sinua tavoitteen saavuttamisessa. Valmennuksessa tarkastellaan sisäisiä uskomuksia, toimintamalleja ja ajatusmalleja, jotka mahdollisesti estävät tavoitteen saavuttamista ja toisaalta perehdytään seikkoihin, jotka tukevat tavoitteen saavuttamista. Kesto 1/2–1 vuosi.

Elämäsi kuntoon

Elämäsi kuntoon -valmennus tähtää kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin, huomioiden niin fyysisen, psyykkisen, sosiaalisen kuin myös henkisen hyvinvoinnin elementit. Keskeisiä teemoja ovat: fyysinen kunto, nukkuminen, tunteiden käsittely, mielen harmonia, terveellinen ravitsemus, stressin hallinta, eroon riippuvuuksista.

Mielen voima – mielen vaikutus terveyteen ja hyvinvointiin

Päivittäisillä ajatuksilla, tunteilla, asenteilla ja uskomuksilla on suuri vaikutus terveyteen ja hyvinvointiin. Valmennuksen avulla opit miten omaan terveyteen voi vaikuttaa työstämällä omia uskomuksia, muuttamalla tunnetilaa, vähentämällä stressiä ja päästämällä irti menneisyyden traumoista.

Sisäinen rauha

Valmennus auttaa sinua kokemaan enemmän sisäisen rauhan tunnetta elämäntilanteestasi riippumatta. Sinut perehdytetään mindfulnessiin, erilaisiin meditaatioihin, tunteiden käsittelyyn, sisäiseen ajatuspuheeseen ja rauhan tunnetta edistävään itsetutkiskeluun. Valmennus sopii niin vasta-aloittelijoille kuin jo kokeneillekin sisäisen rauhan tavoittelijoille.

Vapaudu tukahdutetuista tunteista

Tunteet on tarkoitus kokea sellaisenaan kuten vauva tekee. Suurin osa ihmisistä kuitenkin tukahduttaa tunteitaan, josta seuraa lihasjännityksiä, estyneisyyttä ja stressiä. Valmennuksen harjoitusten avulla opit vapauttamaan tunteita turvallisesti.

KIINNOSTUITKO? OTA YHTEYTTÄ:

Harri +358 50 527 8700
Ilkka +358 50 336 8509

info(at)onnistumuutoksessa fi
ilkka(at)onnistumuutoksessa.fi

Yhteydenottolomakkeen kautta.

ASIAKKAITAMME MM.