VALMENTAJAT

Harri Virolainen ja Ilkka Virolainen ovat molemmat suorittaneet yhden tohtorin tutkinnon ja neljä maisterin tutkintoa.  He ovat valmentaneet yksityishenkilöitä ja organisaatioita yli 20 vuoden ajan. He ovat erikoistuneet seuraaviin teemoihin: onnistunut muutos, huippusuoritus, mielen voima ja kokonaisvaltainen hyvinvointi.

HARRI VIROLAINEN

Harri on työskennellyt useissa maissa eri yliopistoissa ja korkeakouluissa johtamisen opetus- ja tutkimustehtävissä sekä johdon ja esimiesten kehittämisen tehtävissä yli 15 vuotta. Hän on valmentanut urheilijoita, valmentajia, johtajia, asiantuntijoita, opettajia ja ”tavallisia” Ville ja Maija Virtasia 20 vuoden ajan. Hän on auttanut ihmisiä ja organisaatioita erilaisissa muutosprojekteissa.

Harri on kirjoittanut useita tietokirjoja ja voittanut useita puhujapalkintoja. Hänet on valittu neljä kertaa vuoden opettajaksi Turun kauppakorkeakoulun Porin yksikössä ja kerran Turun yliopistossa. Palaute Harrin koulutuksista ja valmennuksista on ollut erinomaista.

Harri on matkustanut yli 50 maahan. Hän on harrastanut useita urheilulajeja SM-tasolla urheilijana ja valmentajana. Vapaa-ajallaan Harri nauttii meditoinnista, luonnon rauhasta, kuntosalitreenistä ja tanssista.

Harri asuu Porissa. 

ILKKA VIROLAINEN

Ilkka on opettanut yli 15 vuoden ajan johtamista useissa yliopistoissa ja korkeakouluissa eri maissa. Hän on esitelmöinyt johtamiseen, johtamisen kehittämiseen, työhyvinvointiin ja mielen voimavarojen hyödyntämiseen liittyvistä teemoista useissa maanosissa.

Ilkka on valmentanut johtajia, eri alojen asiantuntijoita kuten lääkäreitä, opettajia, insinöörejä, terapeutteja, johdon coacheja, yrittäjiä, urheilijoita ja monia yksityisiä avunhakijoita 20 vuoden ajan. Saatu palaute on ollut erittäin hyvää.

Hän on matkustanut yli 60 maahan. Ilkalla on monipuolinen urheilutausta urheilijana ja valmentajana. Vapaa-ajallaan Ilkka nauttii meditoinnista, luonnon rauhasta, kirjallisuudesta ja liikunnasta.

Ilkka asuu Kuopiossa.